luni, 9 iunie 2014

Informatii despre cafeaua organica...

Cafeaua organica este crescuta folosind metode și materiale care au un impact redus asupra mediului. Sistemele de producție ecologica  reface și menține fertilitatea solului, reducerea utilizarii pesticidelor si a îngrasamintelor toxice și persistente, și de a construi biologic agricultura. Organizatiile de certificare pot verifica daca fermierii ecologici respecta legea. 

Pentru cafea organica certificata și vanduta ca produs ecologic, aceasta trebuie să fie produsa in conformitate cu standardele pentru producția ecologica si certificate de catre o agenție acreditată de catre Departamentul Agriculturii. 

Cerințele pentru producția de cafea ecologica includ agricultura fara pesticide sintetice sau alte substanțe interzise timp de trei ani și un plan de rotație a culturilor durabile pentru a preveni eroziunea, epuizarea de nutrienți din sol, precum și controlul pentru pesticide

13 comentarii:

  1. Bună ziua, am descoperit blog-ul dvs. după-amiaza asta și vreau să vă felicit pentru munca bine făcută și noroc. Prietenos

    voyance gratuite par mail ; voyance par mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  2. Your blog is great, high quality work ... I'm sure many will agree with me even if they do not take the time to tell you
    voyance gratuite en ligne

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumim pentru tine, am învățat multe lucruri interesante. Sper să afle mai multe. Vă felicit pentru aceste partajare minunat. Continuați asta!
    Cu sinceritate
    voyance gratuite en ligne par mail

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte mândru de a descoperi le blog-ul dvs. este foarte mare! Îmi place interfata, și eu iubit conținutul prea. Mai ales asa ca!
    Voyance gratuite mail

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua, eu chiar iubesc ceea ce faci mă întreb cum aș fi putut pierdut blog-ul dvs.
    voyance par mail

    RăspundețiȘtergere
  6. Thanks to you, I have learned many interesting things. I hope to learn more. I congratulate you for these wonderful sharing. Keep going!

    voyance gratuite par email

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratele meu a sugerat s-ar putea place acest blog. El a fost în întregime dreptate. Acest post a făcut cu adevărat ziua mea. Tu cann't imagina cat de mult timp am petrecut pentru aceste informații! Mulțumesc!
    voyance en ligne gratuite

    RăspundețiȘtergere
  8. Am descoperi site-ul dvs. este foarte felicitări magnifice pentru tine, l-aș vedea pupici
    voyance amour

    RăspundețiȘtergere

  9. je decouvre ton site il est magnifique super bravo a toi je reviendrais le voir bisous

    voyance par mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare de articol și la obiect. Nu știu dacă acest lucru este, de fapt, cel mai bun loc de a cere, dar nu voi oameni au nici o idee de unde să angajeze unii scriitori profesionale? Mulțumesc
    voyance mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  11. Es bueno saber que hay que hacer que nuestra comida. Supongo que cualquier cosa que usted come la piel, comprar orgánicos o libres de pesticidas, cualquier cosa que pelar que no es necesario.
    voyance par mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  12. Congratulations on your great site! Congratulations and good continuation!

    voyance sérieuse en ligne

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună ziua,
    o notă rapidă să-ți spun că iubesc blog, așa că nu mă lipsi!


    voyance par mail gratuit

    RăspundețiȘtergere