miercuri, 8 aprilie 2015

Vrei sa primesti zilnic o suma consistenta?



Daca iti doresti sa primesti zilnic o suma consistenta, dar si un salariu lunar pe masura, cu toate ca beneficiezi de un orar flexibil pe care ti-l alcatuiesti tu, atunci poti alege un studio de videochat. 

Acest job poate fi practicat cu usurinta, de fete si baieti de peste 18 ani, din toate colturile lumii, fiind nevoie de un webcam si nu necesita experienta, care se capata prin joaca. In plus, pe langa toate beneficiile, de a lucra intr-un mediu prietenos si respectuos, unde fiecare angajat are propria camera, nimeni nu este deranjat si poate lucra in liniste si confort. La un studio de videochat poti sa ai parte si de transportul si cazarea gratuita.

Videochatul reprezinta o solutie potrivita pentru oricine este in cautarea unui job, este usor de efectuat si consta in socializare cu oameni din strainante de obicei, fapt pentru care poate fi necesara cunoasterea unei limbi straine, cea mai cautata fiind engleza. Nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca totul este legal, se stabilesc toate drepturile si obligatiile angatului si angajatorului prin semnarea unui contract. 

In plus, daca nu iti doresti ca ceilalti oameni sa cunoasca ceea ce faci, trebuie sa stii ca identitatea ta si a colegelor este protejata, astfel te poti bucura de discretie maxima. De asemenea, site-urile cu care se opereaza sunt blocate pe Romania, pentru a nu aparea probleme. Pot fi blocate si altele, cel mai des intamplandu-se cu cele din Italia si Spania, unde sunt comunitati mari de romani, insa angajatul isi poate alege in ce tari nu vrea sa se vada vazut.

Iti poti alege sa lucrezi pe site-uri cu profil adult sau non-adult, in cadrul celui din urma fiind nevoie de socializare si este interzisa dezbracarea. Insa cel mai mare avantaj al unui studio de videochat este poti renunta cand vrei tu, respectand contractul semnat.