luni, 22 iunie 2015

Cum am ajuns sa-mi pun gpl?

De o gramada de timp sunt in cautari - dar niste cautari din alea disperate - pentru a-mi monta o instalatie GPL pe masina - sincer sa fiu m-am cam saturat de toti nenorocitii care vind echiamente facute in china, sau pe undeva prin turcia de niste bosorogi care nu mai vad la 10 cm in fata ochilor.

Da - calitatea instalatiilor GPL este groaznica in cazul in care mergeti la service-uri mici, iar service-urile mari au niste preturi de te doare capu - deci am nevoie de o idee referitoare la un service gpl in bucuresti care sa iaba niste preturi decente, echipamente de calitate (nu turcisme sau chineisme luate din dragon si facute pe vapos) si nite oameni care sa iti explice cat de cat care sunt optiunile - nu doar niste chinezi batrani care stiu si ei sa bata un cui - ca de asta sunt si eu in stare.

Auzisem lucruri bune despre AGR Autogas, insa nu stiu ce sa mai cred acum.... piata asta este rpea fragmentata si unii zic de bine, altii de rau. Cred totusi ca ma voi duce totusi la AGR - nu degeaba sunt ei cei mai mari din romania + reteaua de distributie, dar daca aveti si voi vreo idee, nu uitati sa imi scrieti un comentariu.

Iar dupa ce termin de montat echipamentul o sa revin cu impresii + un mic review.