miercuri, 27 aprilie 2016

Serviciile cabinetului de psihoterapie sunt foarte variate



Serviciile cabinetului de psihoterapie sunt foarte variate si adaptate astfel incat sa poata remedia orice problema intampinata de pacienti. Cele mai comune servicii sunt cele de psihoterapie individuala, de cuplu sau de dezvoltare personala. Se intampla foarte des sa suferim din cauza unei probleme care ne macina, pe care insa nu ne gandim sa o tratam cu ajutorul unui psihoterapeut si astfel ca ajungem sa avem probleme mai mari. De asemenea, problemele de cuplu sunt foarte comune, pentru ca dupa cativa ani de relatie, unii pot ajunge sa nu se mai simta confortabil in preajma celuilalt. In asemenea cazuri exista mai multe solutii:

·         Terapie speciala pentru modificarile importante de greutate
·         Terapie speciala pentru dezvoltarea personala, astfel incat succesul sa nu lipseasca nici de la locul de munca 
·         Depasirea oricarei probleme de cuplu prin diferite jocuri
·         Terapie pentru a crea o stransa legatura in relatia parintelui si copilului
·         Terapie speciala pentru cei care sufera din cauza pierderii unei persoane dragi, in urma unui deces sau divort
·         Terapie pentru a putea trece peste orice problema generala, precum nastere, intreruperea sarcinii sau primirea unei vesti cu privire la o boala grava
·         Probleme de comunicare cu cei dragi sau la serviciu

Cand sa merg la psihoterapeut?

Oricand nu reusiti sa depasiti un gand negru, care se prezinta initial a fi banal, iar atunci cand singuratea pare ca nu va da pace, atunci este indicat sa va prezentat la psihoterapeut. Cu siguranta ca se va gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra, indiferent de problema prezentata. Datorita faptului ca discutiile sunt private, nu aveti de ce sa inhibati, astfel ca puteti sa spuneti orice, atingand orice subiect.

Durata unei sedinte este de aproximativ 45-50 de minute, fiind suficienta pentru o singura persoana, in timp ce pentru una sau mai multe persoane, durata este de aproximativ o ora si jumatate.

7 comentarii:

  1. Da un aplauze mare pentru acest articol, ai un mod de a spune lucruri mod natural, simplu și atât de adevărat, am trage pălăria mea pentru tine !!
    voyance gratuite par mail

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, eu chiar iubesc ceea ce întreb cum ți-am dor de blog-ul dvs.

    voyance gratuite immediate

    RăspundețiȘtergere
  3. Blog-ul dvs. este foarte mare, am vrut să vă mulțumesc pentru ajutorul pe care il oferi.
    voyance gratuite en ligne par mail

    RăspundețiȘtergere
  4. Întotdeauna atât de interesant și așa mai departe diversifica, mă bucur că am dezactivat să-mi aduc fericire. Păstrați-l!

    voyance email

    RăspundețiȘtergere
  5. C'est interessant de trouver comme ce genre de postes.
    voyance mail gratuit

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, o mare felicitare pentru acest articol, aveți o modalitate de a spune lucrurile într-un mod natural, simplu și atât de adevărat, îmi iau pălăria!
    consultation voyance gratuite en ligne

    RăspundețiȘtergere
  7. je viens de parcourir une grande partie de votre site... une merveille !!! merci d'exister
    voyance gratuite en ligne

    RăspundețiȘtergere