joi, 29 septembrie 2016

Implantul de par - singura solutie viabila

Un numar semnificativ de barbati se confrunta cu caderea parului, inca de la varste precum 20 de ani, motiv pentru care tot mai multi urmeaza diferite tratamente, insa nu toate sunt la fel de eficiente ca implantul de par. Sunt cateva informatii pe care ar trebui sa le cunoasca oricine este interesat de o asemenea procedura - puse la dispozitie de clinica Medart.
Fara durere
Oricine se teme de durere, insa aceasta interventie nu va reprezenta o problema pentru cei mai multi dintre noi. Scalpul are o sensibilitate diferita in anumite zone ale sale, astfel ca in functie de locul din care se extrag foliculii de par, procedura poate crea sau nu un mic disconfort. In schimb, cei mai multi specialisti folosesc anestezie pentru ca pacientii lor sa nu simta nicio durere sau disconfort, iar procedura sa se efectueze in cele mai bune conditii.
Care sunt riscurile?
In schimb, la fel ca oricare alta interventie medicala, si implantul de par implica cateva riscuri, insa acestea sunt minore si pot include: sangerari, infectii, inflamari ale scalpului, invinetirea ochilor, formarea unei cruste in regiunea foliculilor implantati, senzatia de amortire, mancarimi, insa cel mai mare si mai temut risc este acela ca firele de par sa nu aiba un aspect natural.
Ulterior
De regula, firele implantate se pierd dupa cateva saptamani, insa in lunile urmatoare, noile fire vor creste mai puternice, aspectul fiind influentat direct de: densitatea foliculilor in zona transplantata, calitatea firului de par, laxitatea scalpului sau daca firele de par sunt crete. Daca pacientii nu urmeaza tratamente speciale, acestia se vor putea confrunta in continuare cu caderea parului in zone ce nu au fost tratate, motiv pentru care este esential ca acestia sa aiba asteptari reale.


6 comentarii:

  1. Vă mulțumesc foarte mult pentru această descoperire frumos.
    voyance gratuite mail

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mă duc în originalitate dar blog-ul dvs. este atat de bine ca nu se poate spune nimic altceva decât MULȚUMESC!

    voyance mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo ! Votre blog est l'un des meilleurs que j'ai vu !
    vrai voyance gratuite par mail

    RăspundețiȘtergere
  4. Blogul dvs. este foarte mare, am vrut să vă mulțumesc pentru ajutorul pe care il oferi.
    voyance email

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulțumesc pentru ajutorul dvs., sunt nou în lumea blogului dvs.
    voyance gratuite amour

    RăspundețiȘtergere

  6. Un petit pour vous dire que votre forum est super!

    voyance en ligne

    RăspundețiȘtergere