miercuri, 27 aprilie 2016

Luminozitatea incaperilor unei locuinte este foarte importantaLuminozitatea incaperilor unei locuinte este foarte importanta intrucat poate schimba total aspectul. Cu cat sunt mai mari ferestrele de apartament, cu atat incaperea va beneficia de mai multa lumina naturala, insa acestea trebuie intretinute cu atentie, inca de la montaj, pentru a avea o durata de viata cat mai mare.

Asadar, indiferent de suprafata apartamentului, trebuie sa lasati sa intre cat mai multa lumina, chiar daca numarul ridicat de ferestre poate fi considerat de unii un dezavantaj, intrucat peretele respectiv nu poate fi acoperit de un dulap sau de un spatiu de depozitare. In schimb, o fereastra poate oferi senzatia de deschidere, iar aerisirea zilnica a unei incaperi este recomandata de catre specialisti.
De asemenea, pentru economii importante la electricitate, in special pe durata verii, lumina naturala nu este deranjanta niciodata, astfel ca nu mai trebuie utilizate corpurile de iluminat. 

Cu toate acestea, conteaza si pozitionarea apartamentului, intrucat lumina poate fi obstructionata de alte cladiri. 

Designerii considera ca orice fereastra nu trebuie acoperita, iar trendul indica minimalismul ca fiind cea mai buna alegere pentru a oferi sentimentul unui spatiu bine aerisit. Chiar si atunci cand in apropiere se afla alte blocuri, ferestrele pot fi acoperite cu perdele sau draperii pentru a avea un plus de intimitate, insa lumina tot va patrunde, fiind un avantaj important. De asemenea, se recomanda si ca usile balcoanelor sa fie in intregime din sticla, pentru ca locuitorii vor avea senzatia ca incaperea are o suprafata mai mare.

Pentru ferestre de apartament de calitate se recomanda sa apelati la companiile specializate pe acest tip de serviciu, pentru a evita o multime de surprize neplacute. De regula, ferestrele de apartament sunt din termopan, deoarece acestea asigura o lunga durata de viata, sunt usor de intretinut, nu se deterioreaza in timp, iar la nevoie, pot fi inlocuite cu usurinta. In plus, pentru evitarea condensului si mentinerea unei temperaturi ideale in incapere, se poate opta pentru o grosime superioara a profilului.

11 comentarii:

 1. Bravo pentru acest post fara a merge la "Ca" un retweet mic de multe ori am folosi pentru a marca aprobarea mea, chiar și atunci când nu am nimic de spus în comentarii.
  voyance gratuite en ligne par mail

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ziua,
  o notă rapidă să-ți spun că iubesc blog, așa că nu mă lipsi!

  voyance gratuite par email

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă te atingi de un nerv acolo, într-adevăr, de asemenea, eu cred că este o lipsă de încredere în mine.
  voyance par mail gratuite

  RăspundețiȘtergere

 4. Bonjour et bon noel a vous également, Je vous remercie infiniment,merci,merci,merci.

  voyance email

  RăspundețiȘtergere
 5. je suis tous les jours dessus, et je le recommande souvent à des amis. J’adore continuer ainsi,
  voyance par mail rapide

  RăspundețiȘtergere
 6. Sigur! Text bun, foarte informativ și explicit! Vă mulțumim că v-ați împărtășit sfaturile.
  voyance gratuite par mail

  RăspundețiȘtergere
 7. Thanks for sharing .Keep posting articles like this.A good example of content presentation.A piece of information from you every now and then is really great.
  voyance email

  RăspundețiȘtergere
 8. Merci pour cet article très complet encore une fois
  voyance email amour

  RăspundețiȘtergere