marți, 12 aprilie 2016

Mykonos - destinatia perfecta pentur un charter




Pentru mine Mykonos este una dintre cele mai atractive regiuni ale Greciei. Chiar daca aceasta tara are foarte multe de oferit pentru turisti, si de multe ori e greu sa te hotarasti ce anume vrei sa vizitezi, noi pana la urma am optat pentru un charter in Mykonos. O insula cicladica cu adevarat magnifica, despre care m-am informat foarte mult inainte sa ne alegem locatia si am gasit si foarte multe opinii pozitive despre hotelul la care urma sa fim cazati. 

Intr-adevar am avut niste conditii foarte bune la hotel, din prima pana in ultima zi. Personalul hotelului a fost foarte prietenos, ne facea tot timpul recomandari cu ce anume putem vizita si cum sa ajungem acolo si ne indicau agentii de turism locale care organizau excursii cu barca de o zi prin imprejurimi. In Mykonos sunt o multime de plaje, chiar am stat pe cateva, de la Ornos, la Paradise, insa cel mai bine m-am simtit la Kalafatis pentru ca era un mediu ideal pentru tineri cu conditii ideale.

De asemenea, mi s-a parut ca in Grecia totul este mult mai bine organizat, iar familiile cu copii aveau propriile spatii special destinate, astfel ca nu am fost niciodata deranjati de acestia. In schimb, anumiti turisti straini erau destul de galagiosi, insa tot a fost mult mai bine decat la noi in tara, unde tensiunea este in aer si se poate taia cu cutitul. In plus, oamenii aflati in concediu in Mykonos au fost mult mai relaxati, chiar si grecii, care pareau lipsiti de stres.

Restaurantele grecesti sunt fabuloase, iar toti bucatarii ne-au pregatit bucate foarte gustoase. Ospatarii de la fiecare restaurant unde am mers erau foarte prietenosi, mereu cu zambetul pe buze si nu pareau deranjati atunci cand stateam mai mult la masa si consum doar cate o bautura. A fost o experienta cu adevarat speciala.

7 comentarii:

  1. Bună ziua,
    o notă rapidă să-ți spun că iubesc blog, așa că nu mă lipsi!

    voyance par mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  2. It's amazing when you find a good content in today's internet.
    Voyance en ligne gratuite

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc pentru toate lucrările implicate și pentru toată plăcerea găsi


    voyance mail gratuite

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulțumesc pentru aceste elemente mă voi uita serios!
    voyance serieuse gratuite

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări pentru acest post Fără a merge la "Like", o mică retweet îmi servește adesea pentru a-mi marca aprobarea, chiar și atunci când nu am nimic de spus prin comentarii.
    voyance gratuite en ligne par mail

    RăspundețiȘtergere
  6. surtout continuez pour notre plus grand bonheur
    gros bisous

    voyance gratuite mail

    RăspundețiȘtergere